Badr Hari keert terug in de ring

0
288
Badr-hari-keert-terug

Badr Hari keert terug in de ring

Geen afscheid voor de kickbokser Badr Hari, hij keert namelijk in september terug. De kickbokser is 38 jaar en heeft zin in het gevecht met kickbokser James McSweeney. Er staat zeker wat op het spel tijdens het gevecht, wij vertellen het jou in dit artikel.

Het gevecht

Het gevecht tussen Badr en McSweeney vindt plaats op zaterdag 9 september in de Dome de Paris tijdens de Glory 88. Er hangt ook nog wel wat af van het gevecht. Zo kan de winnaar zich namelijk kwalificeren voor de GLORY Grand Prix. Badr kondigde zelf de wedstrijd aan op zijn Instagram met de tekst “one last time”. Dit betekend dus waarschijnlijk de laatste wedstrijd van deze indrukwekkende kickbokser.

Afgelopen tijd

De laatste keer dat Badr Hari in actie kwam was in oktober 2022 tegen Alistair Overeem. Badr verloor het gevecht waardoor hij nu zeven nederlagen op een rij heeft in acht jaar. Na het gevecht gaf Badr aan dat hij sterk overwoog om te stoppen als kickbokser, maar keert dus toch weer terug de ring in. Hij heeft een hoop druk en verwachtingen op zich vanwege de nederlagen.

Badr Hari

Badr Hari boekt maar liefst 106 zeges, waarvan 92 knock-outs. De kickbokser is zeker populair door zijn aanvallende en agressieve stijl. Zo heeft Badr Hari een eigen fangroep genaamd Badr Army. Ook zijn de gevechten tegen Rico Verhoeven geliefd om te zien.


Afbeelding: Paulblank, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in