Drie redenen om een trampoline te kopen

0
552
trampoline

Soms heb je iemand anders nodig om je te overtuigen dat je eigen idee een goed is. Dus daarom hier; drie redenen om een trampoline te kopen.

Spring jezelf gezond

Het springen op een trampoline is behoorlijk gezond. Zo krijg je behoorlijk wat beweging en span je best veel spieren aan tijdens het springen op een trampoline. En het is sowieso gezond om buiten te zijn vanwege de schonere lucht dan binnen en vanwege de vitamine die je van de zon krijgt. Natuurlijk zijn er veel andere manier om je buiten te zijn en te bewegen, maar niet een zo leuk van het springen op een trampoline. Deze workout is een combinatie tussen het trainen van je conditie en het trainen van je been- en rugspieren. Als je tijdens het springen een verhoogde hartslag behaalt, verbrand je tussen de 320 en 420 calorie├źn per uur.

Afleiding

Als je langere tijd achter je bureau zit (nu met corona helemaal), gaat je productiviteit drastisch achteruit. Maar als je af en toe een korte pauze neemt waarin je beweegt, is dit veel minder. En wat leuker dan je werk afwisselen met even op de trampoline staan. Naast jezelf vermaken is het natuurlijk ook een perfecte manier om kinderen te vermaken. In deze corona tijd zit iedereen veel meer thuis en kun je elkaar in de weg zitten, maar met een trampoline kan dit een iets makkelijker worden. Zo kan jij in rustig doorwerken terwijl je kinderen zich op een gezonde manier vermaken, in plaats van achter een scherm zitten.

Grote verbeteringen

Als je aan een trampoline denkt, denk je misschien aan een oude versleten trampoline die je vroeger gebruikt hebt. Deze waren vaak niet erg verend en je kon je er nog lelijk aan bezeren. Tegenwoordig is dat heel anders, over de jaren zijn er grote veranderingen geweest. Zo zijn alle veren goed afgeschermd met een laag schuim, zodat je niet meer met je benen tussen de veren terecht kan komen. Ook het doek en de veren zelf zijn enorm verbeterd. Er is een wereld van verschil tussen een trampoline van berg trampolines en een ouderwetse trampoline die je misschien wel van vroeger kent. Zo zijn ze dus veel meer verend en veiliger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in