Hoe word je een echte Pool pro?

0
682
pool

Iedereen heeft wel een gepoold, maar ook echt goed zijn? Dat is natuurlijk een ander verhaal. De verkeerde bal er in schieten of gewoon weg een schampschot hebben. Dat is natuurlijk helemaal anders dan de professionals het doen. Er zijn een aantal dingen zoals grepen van het vasthouden van een keu (pool stok) tot verschillende tactieken, sommige dingen komen nou eenmaal niet natuurlijk. Daarnaast zijn er dingen die niet liggen aan het begrip van het spel of je eigen skills, zoals de juiste materialen hebben of uitdagende tegenstanders vinden. Daarom hierbij een aantal tips om beter te worden in pool.

Goede materialen

Misschien heeft u wel eens pool gespeeld op vakantie of bij vrienden. Dan zult u vast herkennen dat je met een slechte keu, hoeveel krijt je er ook op smeert, niet lekker kan spelen. Dus zorg dat je een goede keu hebt om het jezelf makkelijker en leuker te maken. Een goede pooltafel kopen is net zo belangrijk. Dus kijk naar een Pooltafel te koop op pooltafelland.nl om een goede te vinden. Want ook dit is een wereld van verschil met een tweedehands tafel met gaten. Met de goede materialen geeft je jezelf echt een voorsprong, dus bespaar hier niet op.

Train jezelf

Dit klinkt misschien makkelijker dan het is, maar dit valt best mee. Probeer bijvoorbeeld eens te kijken naar online tutorials die je de basis dingen zoals een goede grip leren. Ook het kijken naar professionals is een goed idee. Zo zie je bijvoorbeeld welke keuzes ze maken ten aanzien van welke bal ze kiezen. Wat ook erg belangrijk is, is het begrijpen van de hoek waaronder je de ballen moet raken om ze de kant op te krijgen die je wil. Dit is iets waarvan je de theorie moet snappen en daarna gewoon moet gaan oefenen, en dan komt het vanzelf. Al met al, zorg dat je gewoon veel bezig bent met poolen, dan komt het verbeteren van je skills vanzelf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in