Tafelvoetbal toernooi organiseren

0
542
tafelvoetbal toernooi organiseren

Heb jij wel eens een potje tafelvoetbal gespeeld en gedacht dat je onverslaanbaar was? Probeer dan eens te spelen tegen de beste mensen die je kan vinden. Zo train je jezelf om beter te worden en kom je er achter dat je misschien toch niet helemaal onverslaanbaar bent. Maar hoe vind je deze mensen? Probeer eens een eigen toernooi te organiseren, zo kom je vanzelf achter wie het beste is. En misschien zul je nog versteld staan over hoeveel mensen er geïnteresseerd zijn. Het is trouwens ook een goede manier om nieuwe vrienden met dezelfde interesses te vinden. Daarom hierbij een aantal tips en trucs om een toernooi te organiseren.

Maar hoe dan?

Allemaal leuk en aardig, maar hoe organiseer je zoiets eigenlijk? Het is makkelijker dan je zou denken. Laten we beginnen bij de basis, zorg voor een geschikte locatie. Misschien is er iemand in je omgeving met een leegstaande loods of grote garage die je mag gebruiken. Zolang er maar plaats is voor een of meerdere voetbaltafels. Ten tweede, een voetbaltafel kopen op tafelvoetballand.nl. Het zou ook geen kwaad kunnen om meerdere te hebben, zodat je meerdere wedstrijden tegelijk kan spelen. Zo wordt je toernooi nog professioneler. Nu je een goede tafel en locatie hebt mis je nog een cruciaal onderdeel van een goed toernooi organiseren. Dat is natuurlijk de spelers!

Nu nog spelers vinden

Alles staat klaar voor het toernooi maar je mist de mensen die mee gaan doen nog. Ook daar hebben we een aantal tips voor. Begin met de mensen die je al kent, heb je bijvoorbeeld vrienden of familie die het leuk vinden of mee te doen? Dit is natuurlijk de makkelijkste manier om mensen te werven. Als je hier geen of weinig geschikte mensen kan vinden, kan je altijd op zoek gaan naar nieuwe mensen. Zo zou je bijvoorbeeld reclame kunnen gaan maken. Denk hierbij aan posters ophangen in lokale supermarkten en buurthuizen of online mensen uitnodigen. Let wel op dat je het lokaal houdt als je online reclame gaat maken, je wil niet dat je straks 300 mensen op de stoep hebt staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in