Wat voor tattoos hebben jouw sport idolen?

0
276
tattoos sport idolen

Dankzij het gebrek aan een salarisplafond

Dankzij het handige ontbreken van een salarisplafond, zit het voetbal, de populairste sport ter wereld, vol met stinkend rijke spelers. Dit betekent dat Cristiano Ronaldo inderdaad $52,6 miljoen per seizoen verdient aan salaris alleen van de Spaanse grootmacht Real Madrid, wat dubbel zoveel is als het huidige contract van LeBron. (Inclusief endorsements verdient CR7 ongeveer $80 miljoen per jaar.) Dus het lijkt een eerlijke vraag: Wat doen deze atleten in hemelsnaam met hun bergen geld?

Sommigen kopen vermoedelijk landhuizen over de hele wereld. Anderen spenderen het grootste deel van hun fortuin aan hun gevolg. Een toenemend aantal spelers besteedt echter geld aan de tijdloze expressie van lichaamskunst, en je kunt een overtuigend argument maken dat voetbalspelers de beste tatoeages hebben van alle grote sporten. Hier volgt een korte enquête van de 11 beste tatoeagecollecties vandaag in het voetbal, waar, zoals altijd, meer niet noodzakelijk beter is.

Gregory van der Wiel

Uit Nederland komt deze 27-jarige superster die zijn clubvoetbal speelt in Frankrijk voor de vaste kracht Paris Saint-Germain. Hij is niet alleen tot aan de nek bedekt met zwart-witte inkt, maar hij heeft ook nog eens een absolute schoonheid als vriendin.

Tim Howard

De meeste Amerikanen herinneren zich misschien de muur tussen de palen voor team U.S.A. in het WK van 2014. Geboren in North Brunswick, NJ, speelt Tim Howard momenteel zijn clubvoetbal voor Everton F.C. in Engeland. Maar zijn tatoeages schreeuwen allemaal Amerikaans.

David Beckham

Zeker, Becks heeft zijn voetbalschoenen voorgoed opgehangen, maar dat betekent niet dat hij niet nog steeds alomtegenwoordig is in stadions en kleedkamers over de hele wereld.

Zlatan Ibrahimović

Het 6’5″ beest uit Zweden staat het best bekend om zijn snelheid, kracht en bovennatuurlijke vaardigheden in de lucht. Toch haalde Ibrahimović eerder dit jaar de krantenkoppen met zijn 50 tijdelijke tatoeages.

Jermaine Jones

Middenvelder Jermaine Jones won veel Amerikanen voor zich met zijn optreden op het WK 2014 in Brazilië. Geboren uit een Duitse vader en Amerikaanse moeder, toont de sterspeler zijn patriottisme aan de Stars and Stripes met een Amerikaanse vlag getatoeëerd op zijn linkerknie.

Martin Škrtel

Het is waar, deze Slowaak lijkt misschien de coverboy voor een Europese versie van de Red Hot Chili Peppers. Maar vergis je niet; deze kerel kan echt spelen. Skrtel kleedt zich momenteel voor de club Liverpool in Engeland.

Djibril Cisse

De Franse international vermijdt nooit aandacht. Met zijn geblondeerde haar en sik zou Cisse zelfs zonder een wereldberoemde voetbalster een menigte trekken.

Daniel Alves

In de gelederen van Messi en Neymar speelt deze Braziliaan zijn clubvoetbal voor Barcelona. Hij staat niet alleen bekend om zijn vasthoudendheid en onophoudelijke werkethiek, maar hij heeft ook een talent voor flair buiten het veld.

Nigel de Jong

De Nederlandse international staat bekend als een van de hardste (soms vuilste) spelers ter wereld. Hoe dan ook, er valt niet te twisten over het feit dat zijn tatoeages legitiem zijn.

Kevin Prince-Boateng

Niet alleen heeft deze Ghanese international een echt leuke naam om te zeggen, maar hij is ook een van de beste spelers in heel Europa. Kevin Prince-Boateng kleedt zich momenteel voor zijn clubside, Schalke, in de Duitse Liga waar hij serieuze lichaamsinkt rockt.

Tim Cahill

De Aussie beloofde zijn grootmoeder dat hij zijn Samoaanse roots nooit zou vergeten. Toen ze overleed, eerde hij haar leven met een Samoaanse mouw langs zijn linkerarm, die het verhaal vertelt van haar leven, samen met dat van zijn ouders en kinderen.

Conclusie

Voetballers staan niet alleen bekend om hun ongeëvenaarde vaardigheden op het veld, maar ook om hun unieke en vaak betekenisvolle lichaamskunst. Van de opvallende inkt van Zlatan Ibrahimović tot de patriottische tatoeages van Jermaine Jones, deze spelers dragen hun verhalen, overwinningen en erfgoed niet alleen in hun hart, maar ook op hun huid. Tatoeages in de voetbalwereld zijn meer dan alleen versieringen; ze zijn een vorm van persoonlijke expressie, een manier om momenten van triomf en tragedie vast te leggen.

Voor sportfanaten die geïnspireerd zijn door hun voetbalidolen en een stukje van diezelfde artistieke en persoonlijke expressie op hun eigen huid willen vastleggen, is No.85 de ideale plek om deze droom te verwezenlijken. Of je nu een ontwerp in gedachten hebt dat een belangrijk moment in je leven symboliseert, of je wilt een eerbetoon brengen aan je favoriete speler met een stijlvolle en betekenisvolle tatoeage, No.85 biedt een professionele, comfortabele en inspirerende omgeving waar jouw visie werkelijkheid wordt.

Bij No.85 begrijpen we de diepe verbinding tussen fan en idool, tussen sport en zelfexpressie. Onze getalenteerde artiesten staan klaar om jouw unieke verhaal te vertalen naar een kunstwerk dat niet alleen de schoonheid en passie van het spel weerspiegelt, maar ook een persoonlijk symbool is dat je voor altijd bij je draagt.

Bron: No.85 tattoos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in