Welke spelletjes kan je spelen met een tafeltennistafel?

1
726
tafeltennistafel

Een spelletje dat je kunt spelen met een tennistafel is ┬┤Rond de Tafel┬┤. Dit is een van de leukste ping pong spelletjes dat je kunt spelen. Aan het begin van het spel worden de spelers in twee gelijke groepen verdeeld. Wanneer je de bal hebt geslagen, ren je naar de andere kant van de tafel en sluit je achteraan in de rij. Om de beurt slaat een speler de bal en rent een speler naar de andere kant. Wanneer een speler een bal mist of verkeerd terugslaat, verliest de speler. Als er twee spelers over zijn wordt de finale gespeeld. De speler die als eerst drie punten krijgt wint een extra leven. Dit kan eenmalig worden ingezet bij een andere ronde.

De voordelen van een outdoor tafeltennistafel

Je hebt genoeg ruimte om te spelen. Bij het aanschaffen van een tennistafel moet je eraan denken dat je ongeveer 2 meter nodig hebt achter de tafel en ook 1 meter aan de zijkant. Daar komt de afmeting van een tafeltennistafel bij en dan kom je uit op ongeveer 6,5 meter in de lengte en 3,5 meter in de breedte. Het balletje waarmee gespeeld wordt kan nooit het plafond raken. Je kunt zelf een regel verzinnen dat wanneer het balletje het plafond raakt, je automatisch een punt verlies. Daarnaast is het aanschaffen van een outdoor tafel veel leuker omdat je dit in jouw tuin kunt zetten. Je kunt hiervan genieten in jouw vrije tijd samen met jouw familie of vrienden.

De nadelen van een outdoor tafeltennistafel

Wanneer je een outdoor tafeltennistafel koopt, kun je hier alleen van genieten wanneer het mooi weer is. Je zou niet in de regen gebruik willen maken van een outdoor tafeltennistafel. Dan doen mensen liever een spelletje binnen. Daarnaast slijt de outdoor tafeltennistafel sneller. Hiervoor kun je uiteraard een hoes kopen om dit tegen te gaan zodat je hier langer gebruik van kunt maken. Outdoor tafeltennistafels spelen wel iets anders dan indoor tafeltennistafels. De buitentafels spelen sneller doordat er een speciale coating wordt gebruikt. Je kunt zelf kiezen of je een outdoor of indoor tafeltennistafel aanschaft. De keuze is afhankelijk van jouw voorkeuren.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in