MMA

Op deze pagina is al het MMA nieuws te vinden.
MMA ofwel Mixed Martial Arts is een multidisciplinaire vechtsport. De veelzijdigheid in technieken zorgt elke keer weer voor een spektakel. Wat de MMA ook bijzonder maakt is dat er zowel staand als op de grond gevochten mag worden.
Velen denken dat bij MMA dan ook alles mag maar niks is minder waar. Kopstoten, bijten, stoten naar de keel, het achterhoofd of ruggengraat zijn enkele voorbeelden van handelingen die verboden zijn. Het is wel waar dat er over het algemeen meer mag als bij andere vechtsporten en dat maakt het uniek. 
Hier is ook het belangrijkste UFC nieuws te vinden.
Staan er nieuwe grootheden op in de komende seizoenen? Alle MMA partijen worden op de voet gevolgd door de redactie van SportLiefde. Enkele grote spelers waarover jij al het nieuws vind zijn Jairzinho Rozenstruik, Jon Jones, Khabib Nurmagomedov, Amanda Nunes en nog veel meer! 
De pure kracht, techniek, agressie, bloed, zweet en tranen. Dat is wat MMA zo fantastisch maakt om te kijken. Ben je ook echt een MMA-fan? Volg dan dagelijks deze categorie om op de hoogte te zijn van alle nieuwtjes.