Nieuwe auto en titelsponsor gepresenteerd door Haas

0
573
auto-en-titelsponsor-gepresenteerd-door-Haas

Op donderdag vier maart heeft het Formule 1-team Haas de auto voor het komende seizoen gepresenteerd. Daarnaast maakte het ook titelsponsor Oeralkali bekend.

Dit jaar wijkt Haas af van de eigen traditionele kleuren en heeft de nieuwe sponsor Oeralkali een prominente plek op de auto. Oeralkali is het bedrijf van de vader van coureur Nikita Mazepin en het Amerikaanse team rijdt daardoor dit seizoen met een Russische uitstraling. Donderdag werden alleen de nieuwe kleurstelling gepresenteerd, een dag voor de eerste testdag in Bahrein zal de officiële auto gepresenteerd worden.

Haas Kende een teleurstellend 2020 en denkt met het veranderen van coureurs een beter 2021 te gaan draaien. Het formule 1-team besloot niet door te gaan met de coureurs Romain Grosjean en kevin Magnussen en kiest dit seizoen voor Mazepin en Mick Schumacher als de nieuwe coureurs.

Het nieuwe Formule 1-seizoen gaat op 12 maart van start met de eerste drie testdagen in Bahrein. De eerste echt Grand Prix in Bahrein wordt twee weken later gereden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in