Nadal slaat Miami over en gaat vol voor gravelseizoen

0
441
Nadal-slaat-Miami-over-en-gaat-vol-voor-gravelseizoen

Rafael Nadal gaat niet in actie komen op het masterstoernooi in Miami. Het toernooi zal volgende week gespeeld gaan worden maar de Spanjaard is nog niet helemaal fit.

Nadal heeft al bijna een jaar last van een rugblessure en is dus nog niet in staat om mee te doen. “Het doet me pijn om jullie te moeten vertellen dat ik niet in actie zal komen in Miami, een stad waar ik gek op ben. Ik moet eerst volledig herstellen en richt me daarna op het gravelseizoen in Europa”, liet de Spanjaard weten via twitter.

Nadal zei eerder al het ABN-Amro toernooi in Rotterdam af, hij zei hier voor het eerst sinds 2009 aan mee gaan doen. Ook het toernooi in Acapulco en Dubai kwamen te vroeg voor Nadal en ook aan het hardcourt toernooi van Miami kan hij dus nog niet mee doen. Door zijn afwezigheid raakte Nadal zijn tweede plek kwijt op de wereldranglijst aan Daniel Medvedev.

Het gravelseizoen zal op 12 april van start gaan met het masterstoernooi in Monte Carlo. Nadal zal zich dus proberen te richten op dit toernooi en hoopt hier weer goed te presteren. Na Monte Carlo start in eind mei Roland Garros, dit toernooi wist Rafael Nadal al dertien keer te winnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in