Andy Ruiz Jr. fitter dan ooit de boksring in

0
529
Andy-Ruiz-Jr.-fitter-dan-ooit-de-boksring-in

Andy Ruiz Jr. gaat op 24 april vechten tegen veteraan Chris Arreola op een nog onbekende locatie. Het is de eerste keer dat de voormalig bokskampioen weer in de ring staat sinds hij verloor van Anthony Joshua in december 2019.

Ruiz wist de eerste ontmoeting met Joshua in juni 2019 verrassend te winnen. De overwinning van Ruiz betekende het eerste verlies van Joshua uit diens loopbaan. De schok was groot omdat Joshua bekend stond als een van de meest afgetrainde en beste bokser van de wereld terwijl Ruiz toch een stuk minder lijkt op een bokskampioen. De herkansing in december 2019 wist Joshua wel te winnen en daarna werd het stil rondom Ruiz.

In de tijd dat het stil was heeft Ruiz niet stilgezeten en heeft hij een ware transformatie ondergaan. Door veel te trainen heeft de 31-jarige voormalig bokskampioen nu een gespierder en fitter lichaam en gelooft hij dat z’n fysieke conditie de beslissende factor kan gaan zijn in de wedstrijd tegen Chris Arreola.

Arreola bokste zijn laatste wedstrijd in augustus van vorig jaar tegen Adam Kownacki. Arreola won in 2010 de WBC FECOMBOX-zwaargewicht titel en staat in april dus tegenover Ruiz.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in