Hoeveel verdient Rico Verhoeven?

0
1259

Rico Verhoeven is de huidige Glory zwaargewicht kickbokskampioen. Hij heeft zijn titel al 9 keer verdedigd en is al sinds juni 2014 wereldkampioen kickboksen. De Nederlandse kickbokskampioen heeft een zeer succesvolle sportcarrière, maar hoeveel verdient Rico Verhoeven nou eigenlijk?

Wat verdient Rico Verhoeven

Kickboksers krijgen in tegenstelling tot de meeste sporters zoals voetballers geen basissalaris. Kickboksers worden voornamelijk betaald wanneer zij vechten. Ze krijgen dus per gevecht betaald, dat betekent hoe vaker ze vechten hoe vaker ze betaald krijgen. Bij een winstpartij verdienen zij vaak extra. Daarnaast kan een kickbokser een flinke bonus ontvangen als die door middel van knock out wint. Rico Verhoeven heeft grote ambities als acteur en heeft inmiddels ook al meerdere rollen gehad. Ook verdient Rico geld door middel van sponsordeals. Rico Verhoeven bezit daarnaast ook een aantal bedrijven.

Wedstrijdgeld

Hoeveel kickboksers betaald krijgen is vaak erg prive. Wat Rico Verhoeven precies verdient met zijn wedstrijden is meestal ook niet echt bekend. De bedragen worden meestal niet met de media gedeeld. De hoeveelheid prijzengeld ligt vaak aan hoe populair een gevecht is. Met titelgevechten kan Rico Verhoeven een paar ton verdienen.

Rico heeft al vaker zijn titel verdedigd. Hoeveel Rico Verhoeven verdient aan kickbokswedstrijden is vaak niet bekend. Wat wel bekend is is dat Rico naar verluidt ruim 500.000 euro heeft ontvangen voor zijn tweede gevecht tegen Badr Hari.

Sponsordeals

De kickbokser heeft meerdere sponsordeals. Rico heeft onder andere deals met Range Rover, Porsche en Suzuki. Daarnaast heeft hij ook nog wat lopen met een groot autoverkoopbedrijf uit Breda. Ook heeft Verhoeven een partnerschap met Samsung en Adidas gehad. Rico Verhoeven is een sporter waar veel mensen naar opkijken. Hij heeft een grote invloed op veel mensen en daarom is het voor bedrijven erg aantrekkelijk om een samenwerking aan te gaan met de kickbokser.

Eigen bedrijven

Rico Verhoeven verdient zijn geld op verschillende manieren. Hij vecht natuurlijk en daarnaast acteert de kickbokser ook. Rico Verhoeven is ook de eigenaar van:

  • Een fitness-app
  • Een sportschool
  • Een restaurant
  • Eigen parfumlijn
  • Een kledinglijn
  • Een vacaturewebsite

Rico Verhoeven vermogen

Volgens meerdere bronnen heeft Rico Verhoeven een waarde van ongeveer 3 miljoen euro. Rico is niet iemand die veel over zijn financiële situatie los laat in de media. Het is dus moeilijk om te zeggen hoeveel Rico Verhoeven verdient. Hij houdt zich bezig met veel activiteiten en heeft daardoor meerdere inkomstenbronnen, waarbij zijn totale vermogen dus ongeveer 3 miljoen euro blijkt te zijn.

Afbeelding: TheMugShot, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in