Jairzinho Rozenstruik UFC – Bigi Boy

0
829

Jairzinho Rozenstruik is een MMA-vechter die onder andere uitkomt in de UFC bij de zwaargewichten. Zijn bijnaam is Bigi Boy en hij komt ook uit voor team Bigi Boy. Hieronder staan enkele van zijn stats:

Jairzinho Rozenstruik stats

Record: 12-3-0 (UFC: 6-3-0)
Afkomst: Suriname
Lengte 1.88 cm
Leeftijd: 33 jaar
Gewicht: 112 KG
Gewichtsklasse: Zwaargewicht

Wanneer is het volgende gevecht van Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik?

Rozenstruik zijn laatste gevecht was op 25 september 2021 op UFC 266. Hier verloor hij van Curtis Blaydes (15-3-0) op door middel van een unanieme beslissing van de jury. Het is nog niet bekend wie de volgende tegenstander van Bigi Boy zal zijn. Hij is momenteel de nummer 6 in de heavyweight divisie van de UFC. Omdat hij zijn laatste partij verloren heeft zou het niet logisch zijn om tegen een vechter met een hogere rang te vechten. Een logische partij voor Jairzinho is de huidige nummer 7 Chris Daukaus of de huidige nummer 8 Shamil Abdurakhimov.

Blijf op de hoogte van alles rondom MMA & UFC door onze MMA en UFC nieuws categorie te bezoeken.

Sinds wanneer vecht Rozenstruik in de UFC?

Jairzinho Rozenstruik maakte zijn debuut in MMA tegen Evgeni Boldyrev in 2012 en vocht twee wedstrijden tegen de Rus waarin hij twee keer won door Knock-Out. Na zijn debuut in 2012 ging Rozenstruik zich weer focussen op kickboksen. Maar in 2017 blies hij zijn MMA-carrière nieuw leven in. In 2019 maakte hij zijn debuut in de UFC en heeft sindsdien vijf wedstrijden gewonnen en twee verloren.

Jairzinho Rozenstruik vecht historie

Rozenstruik heeft een professioneel record van twaalf overwinningen en drie verliespartijen. Hieronder vind je een overzicht van zijn vorige gevechten. Je ziet naast zijn UFC gevechten ook welke gevechten hij in andere competities heeft gehad. Tegen wie heeft hij gevochten, welke wedstrijden heeft Bigi Boy gewonnen en welke verloren? Lees het allemaal hieronder!

TegenstanderResultaatCompetitieRedenRondeTijd
Curtis BlaydesVerlorenUFCDecision55:00
Augusto SakaiWinstUFCTKO14:59
Ciryl GaneVerlorenUFCDecision55:00
Junior dos SantosWinstUFCTKO23:47
Francis NgannouVerlorenUFCKO10:20
Alistair OvereemWinstUFCKO54:56
Andrei ArlovskiWinstUFCKO10:29
Allen CrowderWinstUFCKO10:09
Junior AlbiniWinstUFCTKO20:54
Robert McCarthyWinstFearless 3KO10:10
Andrey KovalevWinstRizin FFDecision35:00
Marvin AboeliWinstFighting with the StarsTKO1N/A
Engelbert BerbinWinstInternational FightingclubTKO1N/A
Evgeni BoldyrevWinstGovernor's CupKO12:05
Evgeni BoldyrevWinstGovernor's CupKO12:36

Wat is het beste gevecht van Rozenstruik?

Het gevecht tegen Overeem kan worden bestempeld als het beste gevecht van Rozenstruik. Met nog een paar seconden op de klok in de laatste ronde sloeg Rozenstruik op het gezicht van Overeem en scheurde zo zijn lip open. “Everybody has a plan until they get hit at the mouth by Rozenstruik” werd er na deze wedstrijd gezegd. De lip van Overeem zag er na deze wedstrijd nooit meer hetzelfde uit. Door de winst bleef Rozenstruik ongeslagen in de UFC. Helaas voor Bigi Boy niet voor lang, want Francis Ngannou had slechts 20 seconden nodig om Rozenstruik KO te slaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here