Jairzinho Rozenstruik wint van Augusto Sakai bij UFC Vegas

0
686
jairzinho-rozenstruik-wint-van-augusto-sakai-bij-UFC-Vegas

Zaterdag avond sloeg rozenstruik zijn tegenstander Augusto Sakai binnen de vijf minuten neer. Het is de zesde overwinning van Rozenstruik in zijn UFC-carrière.

Rozenstruik wordt vaak ‘Bigi Boy’ genoemd en hij deed zijn naam zaterdagnacht eer aan. Zijn vorige match tegen de Fransman Cyril Gane liep uit op een teleurstelling, maar tegen de Braziliaan Augusto Sakai bewees de geboren Surinamer weer in topvorm te verkeren. Vlak voor het einde van de eerste ronde gaf ‘Bigi Boy’ een harde linker stoot op het hoofd van Sakai. De stoot was dusdanig hard dat de scheidsrechter vlak voor het einde de openingsronde onderbrak en de winst aan Rozenstruik werd toegekend.

“Dit is wat we wilden het is uitgekomen. Zodra ik de klok hoorde, heb ik hem met recht aangeslagen en hem met links laten vallen om hem opnieuw met recht flink te raken”, zei Rozenstruik na het gevecht. Rozenstruik heeft in ieder geval bewezen zich weer met de absolute top te kunnen meten. Tegen wie hij zijn volgende gevecht heeft is nog niet bekend, Rozenstruik wil zelf een absolute topper maar hij gaf aan tegen iedereen in de top 15 van dit moment te zullen vechten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in