Blind loopt enkelblessure op tegen Gibraltar

0
434
enkelblessure-op-tegen-Gibraltar

Daley Blind heeft een vervelende blessure overgehouden aan de wedstrijd tegen Gibraltar. In de 53ste minuut kwam de verdediger van Ajax vervelend terecht en moest per brancard van het veld gedragen worden.

Aanvankelijk leek het om knieblessure te gaan, maar een dag na de wedstrijd is inmiddels duidelijk geworden dat het toch om een enkelblessure gaat. Nader onderzoek moet meer duidelijkheid geven over de ernst van de kwetsuur en de tijd die Daley Blind aan de kant moet gaan staan. “Het was gelukkig niet zijn knie, maar hij viel op zijn enkel en daar heeft hij volgens mij nu last van. Het is afwachten wat hij eraan overhoudt”, zei Frank de Boer na de wedstrijd.

Nederland won dinsdagavond met 0-7 van Gibraltar en doet daardoor goede zaken voor de WK-kwalificatie. Aanvankelijk leek het een lastige wedstrijd te worden, en stond het in de rust nog maar 0-1. In de tweede helft wist Oranje de voorsprong verder uit te bouwen door goals van onder andere Depay, Wijnaldum en De Jong. Turkije speelde met 3-3 gelijk tegen Letland en laat dus twee punten liggen. Nederland staat gedeeld tweede met één punt achterstand op Turkije.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in