Feyenoord doet mee aan Eredivisie voor vrouwen

0
416
Feyenoord doet mee aan Eredivisie voor vrouwen

Feyenoord heeft vanaf volgend seizoen ook een vrouwenteam dat meedoet op het hoogste niveau van Nederland. Feyenoord kreeg de kans van de KNVB en wil het vrouwenvoetbal in Rotterdam op de kaart zetten.

Het plan om een vrouwenelftal van Feyenoord naar de Eredivisie te brengen kwam vier jaar geleden en werd in 2019 echt concreet. Oud-international en coördinator van het vrouwenvoetbal van Feyenoord Manon Melis is blij met de toetreding van het vrouwenelftal. “In 2019 wilden we binnen twee jaar naar de Eredivisie, het is mooi dat we die belofte waar hebben gemaakt”.

Ook Frans Arnesen, Technisch directeur van Feyenoord is tevreden. “Ik denk dat dit een logische vervolgstap is na vier jaar hard werken. Een topclub als Feyenoord hoort in de Eredivisie thuis. Nu we die kans krijgen van de KNVB moeten we die pakken”, aldus Frank Arnesen.

Feyenoord gaat overigens niet te hard van stapel lopen en is van plan bescheiden te beginnen. “Dat gaan we doen door een goede selectie samen te stellen en de kosten gelijk te houden aan die van dit seizoen. Uiteindelijk willen we wel meedoen om de prijzen”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in