Koeman trots op team ondanks verlies

0
419
Koeman-rots-op-team-ondanks-verlies

Barcelona is in de achtste finale van de Champions League uitgeschakeld door PSG. De tweede wedstrijd werd gespeeld in Parijs en eindigde in 1-1. Ondanks de uitschakeling is trainer Ronald Koeman trots op zijn team en de manier waarop ze gespeeld hebben.

De heenwedstrijd werd 1-4 voor PSG en werd Barcelona zoek gespeeld door met name sterspeler Mbappé. De wedstrijd in Parijs leek van tevoren al gespeeld maar omdat Barcelona enkele jaren geleden op een ongekende ongeveer zo’n zelfde score nog om wist te buigen werd er niets uitgesloten.

Vooral in de eerste helft kreeg Barcelona kans op kans, maar wou de bal er maar niet in. Aan de andere kant maakte Barcelona verdediger Lenglet een knullige overtreding wat leidde tot een strafschop. Mbappé wist deze overtuigend langs keeper Ter Stegen te schieten. Lionel Messi deed nog wel wat terug met een geweldig schot van afstand maar miste vervolgens een penalty om de spanning in de wedstrijd terug te brengen.

Koeman zei na de wedstrijd: “alle Catalanen kunnen trost zijn op het team, inclusief onze nieuwe voorzitter. Vanaf de eerste minuut stond er een team dat graag voor een comeback wilde zorgen, maar het verzuimde om effectief met kansen om te gaan”.

De andere wedstrijd in de Champions League werd gespeeld tussen Liverpool en Leipzig. Liverpool had de eerste wedstrijd al met 0-2 gewonnen en wist dankzij goals van Salah en Mané ook de tweede wedstrijd met 0-2 te winnen. PSG en Liverpool mogen zich opmaken voor een plek in de kwartfinale van het miljoenenbal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in