Ramos loopt blessure op en moet enkele weken missen

0
389
Ramos-enkel-blessure

Sergio Ramos is geblesseerd geraakt tijdens de cooling down na de wedstrijd tegen Kosovo. De wedstrijd eindigde in 3-1 winst voor Spanje en Ramos deed vier minuten mee, maar raakte dus na afloop geblesseerd.

Real Madrid zal niet blij zijn dat Ramos in Actie kwam. De Spaanse bondscoach Lopetegui gaf Ramos nog vier minuten speeltijd omdat hij het interlandrecord van Ahmed Hassan van Egypte wil verbreken. Ramos speelde gisteren zijn 180ste interland voor Spanje, Hassan staat op 184 voor Egypte.

Het moment van de blessure komt daarnaast erg ongelukkig uit. Aankomende weken staan de kwartfinales van de Champions League tegen Liverpool en de Clásico tegen Barcelona op het programma. Ramos gaat beide confrontaties naar alle waarschijnlijkheid missen.

Op Instagram schreef Ramos het volgende bericht: “De waarheid is dat ik een paar zware weken achter de rug heb. Ik voel me beter, maar zowel in het voetbal als in het leven speelt pech een rol. All er iets is dat me pijn doet, is het niet in staat zijn om het team te helpen in zware tijden”. De verdediger moet minimaal vier weken aan de kant staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in