Robben maakt rentree in Eredivisie

0
472
Robben-maakt-rentree-in-Eredivisie

Arjen Robben maakt na maanden blessureleed zijn rentree in de Eredivisie. De buitenspeler van Groningen raakte op 18 oktober 2020 geblesseerd en stond sindsdien aan de kant. Geruchten over zijn pensioen gingen toen al snel rond maar na hard werken is Robben weer op het veld te bewonderen.

In de wedstrijd tegen Utrecht in 2020 kwam de dribbelaar, die onder meer voor Bayern München, Real Madrid en Chelsea speelde, voor het laatst in actie en liep in die wedstrijd een spierblessure op. Bijna een half jaar laten mocht Robben weer invallen in de ‘derby van het noorden’.

Voor de wedstrijd was al bekend dat Robben minstens tien minuten zou krijgen om wedstrijdritme op te doen. Bij een 0-1 achterstand kwam Robben erin, maar wist zijn stempel niet op de wedstrijd te drukken. In de 86ste minuut scoorde Halilovic de 0-2 voor Heerenveen en bepaalde daarmee ook de uitslag.

Na de wedstrijd vertelde Robben dat het een emotioneel moment voor hem was: “dit doet heel veel. Vandaag was een onverwachte beloning, ik ben van ver gekomen. Val alle revalidaties was dit misschien wel de allermoeilijkste.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in